weseeyou.be

Workshops op Maat


Naast de standaard workshops martial-art vredeskunst & veerkrachttraining, wereldburgerschapseducatie voor JEUGDZORG of voor SCHOLEN kan je ook een workshop op MAAT aanvragen. Contacteer ons met je vraag! Bovendien geven we ook sessies voor bedrijven.

>>> klik op scholen of jeugdzorg voor het aanbod op die pagina’s (kan dus aangepast op maat!)

WAAR

In alle provincies van Vlaanderen geven wij onze workshops en deze kunnen steeds aangepast worden aan de specifieke situatie binnen je klas, school, jeugdzorg, team, organisatie of bedrijf.

Dit jaar is er ook het sCOOL=COOL project waarbij we ook workshops geven in Wallonië, Brussel en het duitstalige landsgebied. Elke secundaire school kan een kandidatuur indienen om met enkele klassen hieraan deel te nemen!

PRIJZEN

Dankzij de subsidie van het ministerie van Jeugd kan jouw school of organisatie in jeugdzorg dit jaar een voordelige proefsessie boeken! Vraag ernaar!

Voor de standaard scholenworkshops is de kostprijs 125 € per sessie (incl btw, excl km verg), voor de martial-art veerkracht sessies en vrede & wereldburgerschapseducatie in beweging is het 175 € per sessie (incl btw, excl km verg) voor jeugdzorg en scholen, voor organisaties en bedrijven schomelt dit tussen 200 à 400 € per sessie (excl btw, excl km verg). Voor grote groepen of de ganse school liggen de tarieven hoger.

Via team@weseeyou.be kan je een afspraak maken voor een korte kennismaking via Zoom waar je we adviseren over het aanbod aan workshops, prijzen, enz.


BEELDEN van HOOG BEZOEK

Enkele jaren geleden hadden we de eer om Hare Majesteit Koningin Mathilde te verwelkomen in ons innovatief jongeren inclusieproject SEE. Het bezoek kaderde in de projectoproep Music Connect van de Koning Boudewijnstichting. We haalden het nieuws op VRT en ATV, alsook in dagbladen. Voor de jongeren een erg bijzondere hoogdag!

Zie hieronder enkele videobeelden:


https://atv.be/nieuws/koningin-mathilde-bezoekt-jongeren-in-wijnegem-56555

https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20180227_03381516

https://www.gva.be/cnt/dmf20180227_03380987

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2018/03/06/kwetsbare-jongeren-treden-op-voor-koningin-mathilde/

JEUGDZORG

SCHOLEN

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info